joi, 9 aprilie 2009

Alege si tu o tara

Romania, parca suntem obisnuiti sa spunem numele asta in scarba, deprimati, suparati ... lista poate continua.
Am ajuns o tara "libera" in 1989. Libera in sensul ca oricine se crede mai "smecher" poate face o afacere cu statu', poate fura statu fara probleme prin schimburi/cumparari de pamant, uzine, firme, resurse la preturi de nimic si dupa vandute la preturi de 5 Stele (ex: Patriciu, Popoviciu, Becali, Vantu etc)
Pentru ca a venit vorba de "stele" zilele astea marele Gigi Becali arestat pt "sechestrare" (care a avut loc intr-un bar) a ajuns sa candideze la euro-parlamentare.
Sunt scarbit de faptul ca oameni ies in strada sa urle "free gigi" insa nu ies in strada pentru a pune capat acestui deceniu de furaciune. Din 89 pana azi in fruntea politicii s-au invartit aceleasi cercuri de interese, aceeasi oameni de afaceri cu rudele lor care profita de legi si isi asigura niste mosteniri incredibile. PSD + PDL + PNL = aceeasi oameni care ne fura de 10 ani de zile. Nu conteaza cine iese la putere deoarece oamenii care ne fura au oamenii in toate partidele.
Actualul "puscarias" Gigi s-a decis sa candideze la euro-parlamentare sustinut de Vadim, omul care era considerat pana acum putin timp de Becali "nebun, dracu' in persoana".
Acest lucru m-a facut sa ma gandesc cum ar arata o tara cu Becali presedinte si Vadim prim-ministru. Dupa candeva secunde un singur gand mi-a venit in minte "in ce tara sa-mi iau zborul"
Deci alege si tu o tara ... pt orice eventualitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu